Φωτια Φωκιδα / Μεγάλη φωτιά στη Φωκίδα-Εκκενώθηκαν προληπτικά δύο χωριά - Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα.

Φωτια Φωκιδα / Μεγάλη φωτιά στη Φωκίδα-Εκκενώθηκαν προληπτικά δύο χωριά - Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα.. Στην περιοχή σπεύδουν 10 οχήματα της. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στη δημοτική κοινότητα ευπαλίου στον δήμο δωρίδος φωκίδας. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη δημοτική ενότητα τολοφώνος φωκίδας. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία λόγω φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της τετάρτης. Στη φωκίδα με το τεράστιο ιστορικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον, ο επισκέπτης θα ταξιδέψει στο ένδοξο παρελθόν της περιοχής.

Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει το μέτωπό της φωτιάς στην φωκίδα, αφού πλέον επεκτάθηκε και στην περιοχή. Η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα στο πάνω μέρος του χωριού με κατεύθυνση προς το σερνικάκι αλλά και την αγία ευθυμία ενώ πλησίασε εξαιρετικά επικίνδυνα κατοικίες… ίσως περισσότερο από τις άλλες. Σε δύσκολη κατάσταση η φωκίδα με το πύρινο μέτωπο να είναι πάνω από 8 χιλιόμετρα. Μαίνεται το πύρινο μέτωπο στο λογγίτσι στυλίδας. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία λόγω φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της τετάρτης.

Καίγονται χωριά στην Εύβοια. Τρέχει ο κόσμος να σωθεί ...
Καίγονται χωριά στην Εύβοια. Τρέχει ο κόσμος να σωθεί ... from tvstar.gr
Φωτιά στην ιερά μονή βαρνάκοβας youtube. Η πυρκαγιά καίει δασική έκταση μεταξύ των χωριών κλήμα και μαγούλα. Η φωτιά έχει ξεσπάσει στο νέο κομμάτι της ιστορικής ιεράς μονής, ενώ σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση, οι μοναχές έχουν απομακρυνθεί με. Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η χώρα, καθώς φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε αρκετές περιοχές, με την πυροσβεστική να επιχειρεί σε αρκετά μέτωπα. Στη φωκίδα με το τεράστιο ιστορικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον, ο επισκέπτης θα ταξιδέψει στο ένδοξο παρελθόν της περιοχής. Φωτιά ξέσπασε στον δήμο δωρίδος στη φωκίδα την κυριακή. Κυριακή, 01 σεπτεμβρίου 2019 15:41. Μαίνεται το πύρινο μέτωπο στο λογγίτσι στυλίδας.

Η φωτιά έχει ξεσπάσει στο νέο κομμάτι της ιστορικής ιεράς μονής, ενώ σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση, οι μοναχές έχουν απομακρυνθεί με.

Η φωτιά έχει ξεσπάσει στο νέο κομμάτι της ιστορικής ιεράς μονής, ενώ σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση, οι μοναχές έχουν απομακρυνθεί με. Μια μεγάλη φωτιά στην δωρίδα της φωκίδας, προκάλεσε τεράστια κινητοποίηση της πυροσβεστικής, ενώ δόθηκε εντολή και για εκκένωση χωριού! Ανεξέλεγκτη εξακολουθεί να μαίνεται η φωτιά στην φωκίδα.ξεκίνησε από την ελαία όπου έκαψε σπίτια, κατευθύνθηκε στη η φωτιά είναι ορατή από διάφορες περιοχές της αιγιάλειας. Σε δύσκολη κατάσταση η φωκίδα με το πύρινο μέτωπο να είναι πάνω από 8 χιλιόμετρα. Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο φωτιά στη φωκίδα. Μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή του γαλαξιδίου ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, κινητοποιώντας μεγάλο αριθμό πυροσβεστικών δυνάμεων. Κοινοποίηση στο facebook μοιράσου το στο twitter μοιράσου το στο. Για εμπρησμό μιλούν πλέον ξεκάθαρα οι κάτοικοι στη βόρεια αττική. Στην περιοχή σπεύδουν 10 οχήματα της. Κυριακή, 01 σεπτεμβρίου 2019 15:41. Φωτιά κατακαίει δασική έκταση ανάμεσα στους αγίους πάντες και το γαλαξίδι. Στη φωκίδα με το τεράστιο ιστορικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον, ο επισκέπτης θα ταξιδέψει στο ένδοξο παρελθόν της περιοχής.

Οριοθετήθηκε λίγο πριν πέσει το φως του ήλιου η φωτιά στην φωκίδα. Στις 22:10 εστάλη μήνυμα του 112 για εκκένωση του τολοφώνα στην ερατεινή, ενώ νωρίτερα, είχαν προηγηθεί. Οριοθετήθηκε η φωτιά στην φωκίδα. Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα. Η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα στο πάνω μέρος του χωριού με κατεύθυνση προς το σερνικάκι αλλά και την αγία ευθυμία ενώ πλησίασε εξαιρετικά επικίνδυνα κατοικίες… ίσως περισσότερο από τις άλλες.

Φωτιά: Εκκενώνονται Άγιος Στέφανος, Πολυδένδρι, Καπανδρίτι ...
Φωτιά: Εκκενώνονται Άγιος Στέφανος, Πολυδένδρι, Καπανδρίτι ... from nb.bbend.net
«η φωτιά στην ελαία και την καλλιθέα της φωκίδας κινείται ανεξέλεγκτα. Μαίνεται το πύρινο μέτωπο στο λογγίτσι στυλίδας. Μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή του γαλαξιδίου ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, κινητοποιώντας μεγάλο αριθμό πυροσβεστικών δυνάμεων. Πυρκαγιά σε δάσος της φωκίδας. Οριοθετήθηκε η φωτιά στην φωκίδα. Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα. Στην περιοχή σπεύδουν 10 οχήματα της. Στις 22:10 εστάλη μήνυμα του 112 για εκκένωση του τολοφώνα στην ερατεινή, ενώ νωρίτερα, είχαν προηγηθεί.

Η φωτιά έχει ξεσπάσει στο νέο κομμάτι της ιστορικής ιεράς μονής, ενώ σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση, οι μοναχές έχουν απομακρυνθεί με.

Φωτιά στην ιερά μονή βαρνάκοβας youtube. Μαίνεται το πύρινο μέτωπο στο λογγίτσι στυλίδας. Οριοθετήθηκε λίγο πριν πέσει το φως του ήλιου η φωτιά στην φωκίδα. Φωτιά φωτιά τώρα αφίδνες βαρυμπόμπη κρυονέρι. Η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα στο πάνω μέρος του χωριού με κατεύθυνση προς το σερνικάκι αλλά και την αγία ευθυμία ενώ πλησίασε εξαιρετικά επικίνδυνα κατοικίες… ίσως περισσότερο από τις άλλες. Κοινοποίηση στο facebook μοιράσου το στο twitter μοιράσου το στο. Ελεύθερος τύπος newsroom1 αυγούστου 20212 αυγούστου 2021. Η πυρκαγιά καίει δασική έκταση μεταξύ των χωριών κλήμα και μαγούλα. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε χορτολιβαδική έκταση στη δωρίδα φωκίδας. Μια μεγάλη φωτιά στην δωρίδα της φωκίδας, προκάλεσε τεράστια κινητοποίηση της πυροσβεστικής, ενώ δόθηκε εντολή και για εκκένωση χωριού! Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία λόγω φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της τετάρτης. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη δημοτική ενότητα τολοφώνος φωκίδας. «η φωτιά στην ελαία και την καλλιθέα της φωκίδας κινείται ανεξέλεγκτα.

Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε χορτολιβαδική έκταση στη δωρίδα φωκίδας. Πυρκαγιά σε δάσος της φωκίδας. Σε δύσκολη κατάσταση η φωκίδα με το πύρινο μέτωπο να είναι πάνω από 8 χιλιόμετρα. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία λόγω φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της τετάρτης. Share on twittershare on facebookwhatsappgoogle+pin.

Κομοτηνή : Καταγγελία ότι διώχνουν φοιτητές από την εστία ...
Κομοτηνή : Καταγγελία ότι διώχνουν φοιτητές από την εστία ... from images32.inewsgr.com
Στην περιοχή σπεύδουν 10 οχήματα της. Οριοθετήθηκε η φωτιά στην φωκίδα. Σε δύσκολη κατάσταση η φωκίδα με το πύρινο μέτωπο να είναι πάνω από 8 χιλιόμετρα. Πυρκαγιά σε δάσος της φωκίδας. Στις 22:10 εστάλη μήνυμα του 112 για εκκένωση του τολοφώνα στην ερατεινή, ενώ νωρίτερα, είχαν προηγηθεί. Για εμπρησμό μιλούν πλέον ξεκάθαρα οι κάτοικοι στη βόρεια αττική. Ελεύθερος τύπος newsroom1 αυγούστου 20212 αυγούστου 2021. Μια μεγάλη φωτιά στην δωρίδα της φωκίδας, προκάλεσε τεράστια κινητοποίηση της πυροσβεστικής, ενώ δόθηκε εντολή και για εκκένωση χωριού!

Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η χώρα, καθώς φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε αρκετές περιοχές, με την πυροσβεστική να επιχειρεί σε αρκετά μέτωπα.

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο φωτιά στη φωκίδα. Φωτιά φωτιά τώρα αφίδνες βαρυμπόμπη κρυονέρι. Share on twittershare on facebookwhatsappgoogle+pin. Φωτιά ξέσπασε στον δήμο δωρίδος στη φωκίδα την κυριακή. Κοινοποίηση στο facebook μοιράσου το στο twitter μοιράσου το στο. Φωτιά κατακαίει δασική έκταση ανάμεσα στους αγίους πάντες και το γαλαξίδι. Η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα στο πάνω μέρος του χωριού με κατεύθυνση προς το σερνικάκι αλλά και την αγία ευθυμία ενώ πλησίασε εξαιρετικά επικίνδυνα κατοικίες… ίσως περισσότερο από τις άλλες. Στην περιοχή σπεύδουν 10 οχήματα της. Μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή του γαλαξιδίου ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, κινητοποιώντας μεγάλο αριθμό πυροσβεστικών δυνάμεων. Για εμπρησμό μιλούν πλέον ξεκάθαρα οι κάτοικοι στη βόρεια αττική. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στη δημοτική κοινότητα ευπαλίου στον δήμο δωρίδος φωκίδας. Πυρκαγιά σε δάσος της φωκίδας. Οριοθετήθηκε λίγο πριν πέσει το φως του ήλιου η φωτιά στην φωκίδα.